برای مشاهده نماد اعتماد الکترونیک گروه نرم افزاری کامبادن

به سایت اینماد به ادرس (enamad.ir) مراجعه کنید

و در قسمت جستجو نام دامنه را (Kambaden.ir) وارد کنید

چرا باید نماد سایت کامبادن را در اینماد جستجو کنم؟

برای درک بهتر علت عدم درج نماد اعتماد الکترونیک و چرایی آن را بصورت یک مقاله در آورده ایم که در صورت تمایل می توانید آن را مطالعه کنید

رفع مشکل قرار دادن کد اینماد در وردپرس

این روزها فروشگاه‌های اینترنتی برای اینکه بتوانند اعتبار کسب و کار خود را افزایش دهند، نماد اعتماد الکترونیک یا Enamad دریافت می‌کنند، بعد از انجام فرایند دریافت مجوز نماد اعتماد الکترونیک این مرکز کد مخصوص وب‌سایت را در اختیار مدیر آن وب‌سایت قرار می‌دهد تا برای نمایش در سایت خود قرار دهند. اما نکته‌ای که وجود دارد اینجاست که این کد هنگام قرار گرفتن به صورت اتوماتیک در وردپرس دچار تغییر می‌شود که همین موضوع باعث بروز مشکل برای فروشگاه‌های اینترنتی ووکامرس می‌شود. گروه نرم افزاری کامبادن با تماس های مکرر و تیکت های زیاد که در ادامه تصویری از آن را برای شفاف سازی برای شما نمایش می دهیم با مجری طرح نماد اعتماد الکترونیک سعی کرد که در رفع این مشکل هم چاره جویی کند هم کمک و راهنمایی با توجه به اینکه قسمتی از خدمات ما امنیت نیز می باشد.
تصویری از قسمتی از یکی از 🙁 مکاتبات تیم پشتیبانی کامبادن و تیم پشتیبانی اینماد را در زیر مشاهده کنید فقط.

حتی وقت نگذاشتن چک کنند که دامنه و کد یکسان هستند انگار با ماشین طرف هستید و فقط یک جواب از پیش آماده برای شما ارسال می شود.

خب حال به این نکته بپردازیم که اصلا این تغییرات چیست؟

در ابتدای سال میلادی اکثر کاربران وردپرس متوجه شدند که یک تگ به نام rel به صورت اتوماتیک به لینک‌های داخلی و حتی خارجی آن‌ها اضافه می‌شود که دارای دو مقدار ” noopener noreferrer ” می باشد و این موضوع بسیار نگران کننده بود که مشخص نبود این تگ دقیقا چه تاثیری بر سئو سایت دارد و زمانی جدی تر شد که آمار نمایش داده شده در آنلیتیکس تغییر کرده بود.
در اصل آمار آنالیتیکس به اینصورت بود که آمار ترافیک کاربرانی که از Direct (به صورت مستقیم) وارد سایت شده‌ بودند بیشتر و ترافیک سایت‌ها ارجاع دهنده کمتر شده بود!!!

ویژگی ضد فیشینگ با مقدار noreferrer در تگ rel

مقدار noreferrer در تگ rel چیست؟

به زبان ساده می‌توان گفت، مخفی کننده اطلاعات ارجاع دهنده به سایت مقصد است، به این معنی است که وقتی کاربر روی لینکی که حاوی noreferrer می باشد کلیک کند اطلاعات ارجاع دهنده نمایش داده نخواهد شد و به طور اشتباه به عنوان بازدیدکننده مستقیم (Direct) حساب می‌شود. و به این صورت ساخته می شود:

<a href=“https://www.kambaden.ir“ rel=“noreferrer“>برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید</a>

این گزینه مزیتی بسیار کلیدی و شاید گم نام رو به لینک های وردپرس اضافه می کند و آن هم این هست که در لینک های ارسالی اطلاعات سایت ارجاع دهنده در دسترس سایت دریافت کننده قرار نخواهد گرفت شاید بپرسید که این موضوع چه مزیتی دارد؟ در واقع سایت ارجاع گیرنده می تواند به سادگی با اطلاعاتی که در دسترسش قرار میگیرد یک صفحه کپی صفحه شما طراحی کرده و به آن یک فرم لاگین یا پرداخت یا هر چیزی دیگر اضافه کند به همین سادگی کاربر را مورد حمله فیشینگ قرار می دهند پس این بسیار مهم است برای مشتریان سایتی که حقوق مشتریان خود احترام می گذارد.

و اما در مورد مقدار nofollow در تگ rel

با استفاده از این تگ به موتورهای جستجو همچون گوگل می گویید که هیچ ارزشی برای این لینک قائل نشود!! در اغلب موارد با استفاده از تگ nofollow برای جلوگیری از لینک‌سازی بی مورد در سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد به طور مثال افرادی هنوز هستند که در سایت‌ها نظر می‌دهند و لینک خود را در نظرات خود درج می‌کنند!!!

البته استفاده‌های مهمی هم از این تگ میشود به طور مثال اگر لینک ورود به سایت داشته باشید و این لینک به صورت nofollow باشد به این صورت به موتورهای جست‌و جو گر می‌گویید که صفحه ورود به سایت شما را ایندکس نکند!!

همانطور که در noreferrer دیدیم ساخت تگ nofollow هم به این شکل هستش:

<a href=”http://nickhoo.ir” rel=”nofollow”>متن لینک دار</a>
نمایش صفحه ۴۰۴ بعد از کلیک بروی نماد اعتماد الکترونیک سایت های وردپرسی

راهکار برای برطرف شدن این مشکل چیست؟

بعد از اندکی تحقیق چه در سایت های فارسی زبان چه انگلیسی زبان به این نتیجه خواهید رسید که همگی از یک روش استفاده کرده اند (فقط کپی پیست یک مطلب پشت سرهم بدون اندکی درنگ) و آن این که به فایل فانکشن وردپرس خود تابع زیر را اضافه کنید و تمام…

add_filter('tiny_mce_before_init','wpb_disable_noopener');
function wpb_disable_noopener( $mceInit ) {
$mceInit['allow_unsafe_link_target']=true;
return $mceInit;
}

و بله تمام به همین سادگی شما صورت مسئله را پاک کردید یکی از پتچ های امنیتی که وردپرس به CMS خود اضافه کرده بود را شما غیر فعال کردید تا به سادگی در ارجاع مشتریان خود آنها را طعمه حملات فیشینگ کنید.

برای رفع این مشکل انحصاراً در مورد نماد اعتماد الکترونیک

در سایت اینماد یک صفحه جستجوی کسب و کارها هست که می توانید نام دامنه مورد نظر خود را در آنجا جستجو کنید و از اعتبار نماد آن مطلع شوید مانند تصویر زیر

اعتبار سنجی نماد اعتماد الکترونیک
اعتبار سنجی نماد اعتماد الکترونیک